Bu yerə qədər marşrutu Google Maps-də göstər baxış sayı: 29421

TƏSVİR

Atəş elementinin əsrlər boyu kulinariya və mədəni mənzərələri necə yaratdığına heyran qalaraq "Blue Sky Hospitality"-dən olan Dizayner Anri Şeban Bakının 5 ulduzlu otelinin yeni restoranını "alovdan doğulmuş steykhaus" kimi kulinariya təkamülü olaraq qəhrəman Bayram Qur kimi əjdaha ovu, Zərdüşt Atəşgahında təbii qaz boşluqlarının yanması, Yanar Dağda közlərin toplanması, tüstülü samovar çayı hazırlanması və ya aromatik kəbabların qrildə hazırlanması kimi hadisələrə istinad edərək mükəmməl olaraq yenidən canlandırıb.

İş Saatları

Nahar: 12:(+00 - 15:00
Şam Yeməyi: 18:(+00 - 23:00




VİRTUAL TUR